Zo moeilijk is Naga Meditatie niet

Bij Naga Meditatie gaat het simpelweg om wat de zintuigen nu spontaan te melden hebben dat je voelt wat je voelt, ziet wat je ziet, hoort wat je hoort, ruikt wat je ruikt en proeft wat je proeft. Daarbij is dan de waarnemer het waargenomene!
Je zoekt geen nieuwe ervaring. Je onderkent wat er nu spontaan bij je binnenkomt. Misschien voel je als eerste het gekriebel in je neus of hoor je een auto… Het maakt niet uit. En het gaat om alle vijf de zintuigen. Ook maakt het niet uit, hoelang je bijvoorbeeld iets ervaart of hoe kort. Er is geen patroon. Je geeft je slechts over aan het lichaam: je verlegt simpelweg je aandacht naar de zintuigen!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *